Friskvård

0735-46 92 22

Mån-Fre 9-16

Nygatan 12 D

352 31 Växjö

Drop In kloslipning

Tisdagar 17-18

 

Professionella behandlingar

Friskvård

Friskvård innefattar allt som hjälper din hund att förbli frisk! Hit räknas förebyggande behandlingar, vård, fysisk och mental träning, rörlighetsträning och kosthållning.

 

Friskvård minskar risken för skada och ohälsa hos din hund. Även om din hund inte besväras av smärta eller skada i dagsläget ger ett besök hos friskvårdskonsult kunskap om hur du kan förebygga uppkomsten av framtida besvär eller skador. Har du en arbetande hund är kunskap om skadeförebyggande träning och åtgärder t ex massage och stretching viktigt för din hunds fysiska uppbyggnad och prestationsförmåga. Alla hundar mår däremot bra av massage då det ger ett ökat välbefinnande och alla hundar förtjänar en optimal hälsa.

 

Vi har utbildad friskvårdsinstruktör/konsult som hjälper dig med

  • Massage & stretching
  • Friskvårdsundersökning
  • Friskvårdsträna
  • Träningsupplägg
  • Vikt & kostrådgivning

 

 

Massage & stretching

Massage är inte bara en mysig grej utan den är välgörande för hela kroppen. Mjukar upp spända musker och minskar stress. Vi hjälper dig att massera din hund eller lär dig hur du kan massera!

 

 

 

Friskvårsundersökning

Att veta hur hunden mår i kroppen är a-o för att veta hur man ska gå vidare med behandling och träning. Vi gör en grundlig genomgång av hundens rörelse, leder och muskulatur.

 

 

 

Friskvårdsträna

Hos oss kan du få hjälp med att träna upp din hunds koordination, kondition och stabilitet = styrka. Antingen träna själv efter ett träningsupplägg eller med hjälp av en instruktör.

 

 

 

 

Träningsupplägg

Behöver du hjälp med individanpassat träningsupplägg för att nå bästa möjliga resultat. Efter en friskvårdsundersökning kan vi hjälpa dig på bästa möjliga vis.

 

 

 

 

Vikt & kostrådgivning

Har du frågor och funderingar kring din hunds vikt eller kost så hjälper vi dig!

Vi hjälper dig även att hitta rätt kosttillskott för att hjälpa er i rätt riktning.

 

 

Bilder

Zvanza

 

Zvanza är ett litet företag som drivs av Emelie Olgert sedan 2009. Vårt mål är att erbjuda professionella tjänster till djurägare.

Nytt

Glöggmys & julklappsjakt 19/12 kl 16:30-18:00

 

Vårens kursutbud ligger nu uppe på kurssidan!

Dec 3, 2017

Fullbokat hela december

Dec 11, 2017

Kontakt

 

Nygatan 12 D, 352 31 Växjö

0735-46 92 22

© Copyright. All Rights Reserved