Kurser

0735-46 92 22

Mån-Fre 9-16

Nygatan 12 D

352 31 Växjö

Drop In kloslipning

Tisdagar 17-18

 

Lek & belönings baserade

Hundkurser

Vi erbjuder ett brett utbud av roliga och lärorika hundkurser och föreläsningar.

 

Vi jobbar med positiv förstärkning och jobbar därför med lek och belöning för att skapa ett livslångt lärande. Att gå kurs hos oss ger möjlighet till att få ny inspiration, individuell hjälp och framför allt skapa en god relation mella hund och ägare!

Vi ser att man använder sele på sin hund vid deltagande på våra kurser, det för att undvika skador som kan uppkomma vid fel användande av halsband.

Kontakta oss gärna för att få hjälp att välja ut en bra sele för din hund.

 

Vårt kursutbud

 

 

Grundkurser

Våra grundkurser är första steget oavsätt om du har en valp eller vuxen hund. Här lägger vi grunden för en vardagslydig hund som är villig att följa och jobba med sin ägare. Vi erbjuder både steg 1 och steg 2.

 

 

 

Noskurser

För dig som vill jobba vidare med hundens fantastiska luktsinne så har vi roliga noskurser. Exempelvis blodspår, personspår, nosework och specialsök.

 

 

 

Trix och konster

Om det intresserar dig att lära hunden häftiga party trix eller kanske att hjälpa till hemma så är en kurs i klickerträning något för dig, avancera och gå freestylekurs eller nyttohundskurs.

 

 

 

 

Hundsporter

Vill du träna och tävla någon hundsport så erbjuder vi Rallylydnad, Freestyle, Nosework, Utställningsträning, Discdog

 

 

 

 

Friskvård

En sund kropp är viktigt för hundar också, vi erbjuder kurser och föreläsningar inom friskvård ex. massage, fysträning och balansboll

 

 

 

 

Privat träning

Har du ett specifikt problem som du behöver hjälp med eller så vill/kan du helt enkelt inte gå en hel kurs, så kan du boka privat träning.

 

 

Bilder

Zvanza

 

Zvanza är ett litet företag som drivs av Emelie Olgert sedan 2009. Vårt mål är att erbjuda professionella tjänster till djurägare.

Nytt

Glöggmys & julklappsjakt 19/12 kl 16:30-18:00

 

Vårens kursutbud ligger nu uppe på kurssidan!

Dec 3, 2017

Fullbokat hela december

Dec 11, 2017

Kontakt

 

Nygatan 12 D, 352 31 Växjö

0735-46 92 22

© Copyright. All Rights Reserved